Home » Een korte uitleg over wat linkbuilding is

Een korte uitleg over wat linkbuilding is

In deze tekst wil ik graag over mijn ervaringen met linkbuilding schrijven. Toen ik zelf op zoek was naar wat linkbuilding nou eigenlijk was, vond ik het maar lastig om al die theoretische teksten te snappen en daarom heb ik besloten om dan maar zelf in de pen te kruipen om een begrip als ‘linkbuilding’ uit te leggen aan het grote publiek nu ik zelf weet wat dit precies betekent. U moet weten dat ik een aantal jaar geleden zelf nog helemaal niets wist van linkbuilding en dat ik, als ik het nu achteraf bekijk, heel erg inefficiënt te werk ging wanneer het ging om het maken van reclame voor mijn bedrijfje. Ik heb toen eens aan een bevriende concurrent van mij gevraagd hoe hij er toch voor zorgde dat hij altijd zoveel orders binnensleepte. Hij vertelde mij dat hij dit allemaal te danken had aan iemand die voor hem linkbuilding op zijn site had toegepast. Ik had op dat moment nog nooit van linkbuilding en ik wilde dan ook graag weten wat hij hier precies mee bedoelde. Hij heeft mij dit toen op zeer eenvoudige wijze uitgelegd en toen werd het voor mij al heel wat duidelijker wat er nou precies met linkbuilding bedoeld werd. Het is altijd fijn wanneer je dingen op je gemak uitgelegd krijgt omdat je zo de nieuwe informatie op je eigen tempo tot je kunt nemen. Het heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik ook gebruik ben gaan maken van linkbuilding en ik kan niet anders dan zeggen dat dit mij heel erg goed bevalt. Ik zal in deze tekst daar nog wat meer over vertellen want ik denk dat u daar ook heel veel aan zult kunnen hebben. Op die manier kunnen we elkaar een beetje helpen en u moet weten dat ik dat heel graag doe. Waarom zou je elkaar immers dwarsbomen als je elkaar ook naar een hoger punt kunt tillen, dat is tot nu toe altijd mijn motto in het leven geweest.

Linkbuilding is het geld meer dan waard

Toen ik wat meer te weten was gekomen over linkbuilding heb ik er voor gekozen om eens contact op te nemen met iemand die zich expert noemde op het gebied van linkbuilding. Het is namelijk zo dat je het in principe wel zelf uit zou kunnen zoeken hoe het allemaal zou moeten worden toegepast maar daar had ik niet veel zin in. Ik zag mezelf al weer naar de bibliotheek zeulen om daar allerlei boeken te halen over het hoe en wat omtrent linkbuilding en uiteindelijk zou ik dan waarschijnlijk mijn pogingen staken en zou ik uiteindelijk nog geen stap verder zijn. Daarom heb ik besloten mij aangaande linkbuilding te wenden tot een specialist en ik kan u vertellen dat dat een van de beste stappen is geweest die ik tot nochtans gezet heb in de geschiedenis van mijn eigen bedrijfje. Het moet dan ook gezegd worden dat ik het heel erg getroffen heb met mijn specialist en dat ik mij ook geen betere had kunnen wensen. Je merkte aan alles dat hij alles afwist van linkbuilding en hij was zeer gewillig om deze informatie met mij te delen. Het is toch altijd fijn om zo’n vakman aan het werk te zien en het was voor mij dan ook geen vraag meer of ik met deze man in zee zou gaan. Ik laat mij graag bijstaan door mensen die precies weten waar ze mee bezig zijn en daar wil ik dan ook best wel wat geld aan uitgeven. In de laatste alinea zal ik wat meer vertellen over de positieve gevolgen die ik ervaren heb sinds ik met deze specialist in zee ben gegaan. Het zal u niet verbazen dat ik enkel enthousiast ben en dat ik nu al kan zeggen dat ik eenieder precies hetzelfde aan zou willen raden als dat ik een aantal maanden geleden gedaan heb.

Ik ben zeer tevreden

Nu ik dus gebruik ben gaan maken van linkbuilding kan ik dus wel het een en ander zeggen over de voordelen van deze toepassing. Ten eerste kan ik nu al zeggen dat het het geld meer dan waard is. Het is namelijk zo dat je met een kleine investering een zeer groot effect teweegbrengt en als je het dan verhoudingsgewijs bekijkt dan zul je zien dat het een zeer rendabele investering is geweest. Daarnaast is ook de service zoals die door de specialist aan mij geboden werd mij uitermate goed bevallen. Ik voelde mij werkelijk als een koning behandeld en daar heb ik vanzelfsprekend erg van genoten. Ik heb de afgelopen tijd meteen gemerkt dat ik heel veel nieuwe orders binnenkreeg en dat allemaal dankzij linkbuilding. Het is namelijk zo dat wanneer je linkbuilding op je website toepast, je er voor zorgt dat je veel beter vindbaar bent op het web. In tijden waarin iedereen zijn zoektocht naar een specialist begint op het internet is het dus van het grootste belang dat je zichtbaar bent. Je zou kunnen zeggen dat de markt steeds groter is geworden en dat het dus zeer de moeite loont om je kop boven het maaiveld uit te steken. Ik kan dus met mijn volste overtuiging zeggen dat ik:

  • heel erg tevreden ben over de verleende service
  • ik nooit meer anders zou willen
  • ik dit bedrijf aan iedereen aan zou kunnen raden

Kortom, ik ben zeer tevreden.